Kapcsolatfelvétel

Káhn Márton- Baranya megye

+36 20 249 5441

Ha nem ér el (mert nagyon dolgozom :) írjon egy sms-t és visszahívom, vagy kérjen sms-ben e-mail címet ahová írhat! 

EN-Ask for the e-mail address where you can write via sms

NL-Vraag naar het e-mailadres waar je een sms naar kunt sturen

DE- Fragen Sie nach der e-mail-adresse, an die Sie Nachrichten senden können
Látvány és tervek

Látványtervet leginkább olyan esetekben kérnek, amikor a megrendelő új otthonba költözik vagy a már meglévő ingatlanát újítja fel és az elképzeléseinek, álmainak megfelelő, megrendelni kívánt bútort szeretné 3D-s látványterven is megtekinteni. Ez segítség akkor is, ha valaki nem vizuális típus és az elképzelése, terve, vágya megvan a bútorra, de élőben nem tudja elképzelni "látni" a térben.

 

Felújítás vagy átépítés előtt, fontos szem előtt tartani, hogy a konyha tervezésénél, a kiállások (víz,gáz, stb)  és konnektor kiosztások, praktikusan és logikusan helyezkedjenek el. Sokkal nagyobb szabadságot nyújt, ha a konyha tervek készülnek el előbb és ez után megy a kivitelező, mint a már meglévő kiállásokhoz tervezni konyhánkat. Ez utóbbi esetben sokszor, az elképzelésünkről és megálmodott terveinkről kell lemondanunk és egy „új álmot” kell álmodni magunknak.

 

 

Sokszor a helyszíni felméréskor jönnek új ötletek, elképzelések illetve általam tett ajánlások, módosítások. Van, hogy több különálló asztalos munka illetve megbízás kerül szóba az ingatlanban. Ilyen esetekben fontos, hogy a színek, burkolatok, terveken látható bútorok precízen és pontosan illeszkedjenek az otthonba. A burkolatok és színek megválasztása, de akár az apróbb kiegészítők is, sokkal otthonosabbá teszik a teret. Az összhang az otthonunkban, akár csak a zenében, a jól "megkomponált" részletekben lakozik!